Преди да си оправя клапата за рециркулация, го отдавах на нея. Но сега се чудя откъде пак прониква.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alexandra Покажи съобщениеКолеги, коя от двете сонди е правилната :
2.0 T.S. 16V 2,0 114 AR 34103 <M1> 10.98-05.00 4 1200 0 258 006 190 160000 LS 6190
[936] 06.00-09.00 4 1000 0 258 006 189 160000 LS 6189
И това LS накрая с номера какво е?Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Ролката на обтегача е сменена но не е от нея.
Друг ремък под ръка нямах.Ролката на алтернатора е перфектна.Демпфера не мисля че е от него.Климатика и той... остана хидравликата а дали е от нея?
https://www.youtube.com/watch?v=24SBzBxyLhIsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Ако е от помпата би трябвало звукът да се променя съществено при леко въртене на волана.
На мен ми се струва, че е от самия ремък. Факт, че като го напръскаш спира, означава, че е заради сцеплението му с ролките по-скоро, отколкото проблем в лагеруване на някое търкало.
Аз бих сменил ремъка на първо време.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Трябваше да добавя че при пълен десен и много буксуване в преспите,волана става на кокъл за няколко секунди.Гася двигателя,паля хидравлика си има.Това в големия сняг след 5-6 часа буксуване.И аз мисля за ремък но не съм 100% сигурен.Пък и за такъв проблем с хидравликата на волана никой не е чувалТоест .. да приплъзва ремъка!!?!?
Общо взето ми писна
П.П. Звука при пълен ляв и пълен десен си е един и същ,разлика от преди няма.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Не знам бях в нервна кома пред шоковата зала с лопатата за сняг и чифт скъсани вериги
Сутринта ще пробвам да буксувам на пълен десен ..sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
И аз го имам това скрибуцане от време на време В първите години постоянно смазвах обслужвах сменях и като вземат да се сменят сезоните пак го имам понякога Омръзна ми да човъркам Аз го отдавам на промените на температурите Пролет и есен (въпреки че вече си е зима но сега паднаха температурите) тази кола се държи странно но после се климатизирваALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Някой дали е засичал Зависимост на консумираният ток и разхода Примерно парно на средно положение къси светлини радио и това е толкова ампера ток За тези ампери разхода на гориво се покачва с толковаALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща
Comment
-
Колеги, счупи ми се втулката на чисто новата оригинална помпа на съединителя на педала - втлуката която лагерува с педала. Намерих директно бутало с втулка и питането ми е дали е възможно да се избие и да се сложи на моята помпа? Благодаря Ви!Алфа...всичко друго е компромис!
Comment
-
Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщениеКолеги, счупи ми се втулката на чисто новата оригинална помпа на съединителя на педала - втлуката която лагерува с педала. Намерих директно бутало с втулка и питането ми е дали е възможно да се избие и да се сложи на моята помпа? Благодаря Ви!Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Решил съм да си направя тавана на едната кола черен,ама знам ли дали няма да станат всички цветове на дъгата,салона е бежов и знам ли ако направя тавана черен дали ще е готино,първо това,другия проблем който възниква е че уплътненията по вратите и на шибедаха са сиви,има ли начин тях с някаква боя ли или нещо друго да се боядисат трайно черно?
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНа кое казваш втулка, на тампона ли?Алфа...всичко друго е компромис!
Comment
Comment